2012. február 29., szerda

Nu Skin g3 - Jelenlegi ára: 18 000 Ft


g3
A g3 egy tápanyagokban gazdag gyümölcslé, amely a dél-ázsiai gâc szupergyümölcsből készül (kínai keserűuborka néven is ismert), és összetevői tudományosan bizonyítottan javítják a sejtszintű funkciókat. A gyümölcsben található fitotápanyagok között találhatók a karotinoidok egy rendkívül jól hasznosítható csoportja, az ún. lipokarotinoidok, amelyek erőteljes antioxidáns védelmet biztosítanak, miközben erősítik az immunrendszert. A g3 formulát három további szupergyümölccsel gazdagították: ördögcérnával (lycium barbarum), homoktövissel (Hyppophae) és cili gyümölccsel, melyek együttesen kiemelkedően jótékony hatással bírnak. A g3 egy frissítő hatású, édes, enyhén fanyar ízű gyümölcslé, melyet a család minden tagja nap mint nap élvezhet.  
kiszerelés: 2x 750 ml
ALKALMAZÁS
Használat előtt alaposan felrázandó! Reggeli és esti étkezéskor igyon 50 ml-t! Felbontás után hűtőben tárolja! Száraz, hűvös helyen tartandó! Ne használja, ha a zárófólia sérült vagy hiányzik!
ÖSSZETEVŐK
A g3-ban található növényi tápanyagok egyedülálló kombinációja az erősítő tulajdonságai miatt világszerte alkalmazott, gondosan válogatott "csodagyümölcsökből" áll, és táplálkozási előnyeit tudományos tanulmányok igazolják.
A "Chinese Lycium" (kínai lycium) a "Siberian pineapple" (homoktövis) és a Cili Fruit (cili gyümölcs) a gâc-kel együtt elősegítik azt, hogy a szív- és érrendszer, valamint a test sejtjeinek védelme, és a test megújulása exponenciálisan növekedjen
A DÉL-ÁZSIÁBÓL SZÁRMAZÓ "CHINESE LYCIUM" (KÍNAI LYCIUM) egy apró, piros bogyós gyümölcs, amelyet az egészséges látás érdekében, a feszültség és a szédülés ellen, valamint az egészséges vese- és májműködés fenntartása érdekében alaklmaztak. Ma a tudósok felfedezték a gyümölcsben rejlő nagy mennyiségű antioxidáns, poliszacharid, vitamin és aminosav gyakorolta jótékony hatást.
AZ ÁZSIÁBÓL SZÁRMAZÓ "SIBERIAN PINEAPPLE" (HOMOKTÖVIS) ez az apró narancs színű vagy sárga, bogyós gyümölcs Európában, Ázsiában és Kínában őshonos. A kínai tradicionális gyógyászatban a következő jótékony hatásai miatt ismert: elősegíti a felsőlégutak egészségét, segíti az emésztést, eltávolítja a felhalmozódott táplálékot és segíti a vér áramlását. Az orosz asztronauták fogyasztották ezt a gyümölcsöt, a belőle származó olajat pedig krém formájában alkalmazták, mivel úgy gondolták, hogy védelmet nyújt a napsugárzás ellen. A modern kutatások kimutatták, hogy ez az apró, ám annál hatásosabb gyümölcs a karotinoidok, a tokoferol, a C-vitamin és a flavonoidok természetes koncentrátuma.  
 A KÍNAI HEGYVIDÉKEKRŐL SZÁRMAZÓ "CILI FRUIT" (CILI GYÜMÖLCS)amelyet a C-vitamin királyának is neveznek egy narancssárga, vadon termő gyümölcs, amely hatvanszor több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs. Mivel kimutatták, hogy növeli az antioxidáns kapacitást, feltételezhetően a szív-és érrendszerre, az immunrendszerre valamint a mentális funkciókra gyakorolt jó hatással is rendelkezik.  Víz, kínai keserűuborkalé (6, 25%), homoktövislé (6, 16%), körtelé koncentrátumból (6, 07%), szőlőlé koncentrátumból (5, 97%), almalé koncentrátumból (5, 97%), acerola hús, ördögcérnalé (0, 52%), természetes ízesítő, sav (citromsav), antioxidáns (aszkorbinsav), cili gyümölcslé (0, 12%), tartósítószer (nátrium-benzoát), emulgeálószer (xantán gumi), stabilizátor (pektin).
FŐ JELLEMZŐK
A g3 az első olyan készítmény, amely a család minden tagja számára ajánlja a gâc szupergyümölcs-keveréket (kínai keserűuborka) az étrendi antioxidáns-bevitel növelése érdekében.
A g3 egyedülálló pirosas-narancsos színű, amely különleges lipokarotin formájában biztosítja a készítmény karotin tartalmát.
A g3 rendkívül ízletes, így minden korosztály élvezheti az étrendjüket kiegészítő antioxidánsok jótékony hatását nap mint nap.
A g3-t alkotó levédett szupergyümölcs-keverék több likopint tartalmaz, mint a paradicsom, több karotint, mint a sárgarépa továbbá fedezi a napi C-vitamin szükséglet 100%-át!
A g3 bizonyítottan javítja az antioxidáns védelmet, amint azt a PharmanexŸ BioFotonikus Szkenner által végzett mérések is igazolták mindazoknál, akik naponta kétszer 30-90 ml-t fogyasztottak a termékből.
A versenyképes előnyök video megtekintéséhez kattintson ide!
JÓTÉKONY HATÁSAI
Olyan szupergyümölcsökkel, mint a gâc, a cili, az ördögcérna és a homoktövis, a g3 olyan hatékony tápanyagokkal látja el a szervezetet, mint a gâc-ban található a karotinoidok egy rendkívül jól hasznosítható csoportja, az ún. Lipokarotinoidok, valamint az ördögcérnában fellelhető poliszacharid fehérje vegyület, amelyek:
az érrendszeri és sejtszintű szabad gyökök által okozott károsodások ellen felvértezik az antioxidáns védelmi rendszert
hatékony antioxidáns támogatást biztosítanak
elősegítik a sejtmegújulást
DNS védelemmel lassítják az öregedés általános folyamatát
támogatják az egészséges immunfunkciót
bőr karotinoid értéket befolyásoló termék – javítja a PharmanexŸ BioFotonikus Szkennerrel mérhető bőr karotinoid értéket.



Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-07 18:33
. Nu Skin g3 - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése