2011. május 5., csütörtök

Ice Watch eredeti!!!!!!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Figyelem!!!!! !!!!
Ne dőlj be a Vaterás hamisítványoknak! A mutatón az eredeti falevél jel! Ha megnézed a többi Vaterás aukciót, azon nem találsz ilyeneket!!
2011-es trend!
Típusa: Classic Fluo
Állítható poliuretán számlappal,
fényes analog karóra
szíj hossza: 23cm
óra tok: 4. 5cm
Az Ice-Watch (Jégóra) márkanév 2007 – ben egy szempillantás alatt fogalommá vállt a nemzetközi óra, és divatvilágban. A szürke hétköznapok csendjét törte meg ez a merész Belga designercsapat, azzal, hogy a már megszokott, és talán egy kicsit unalmas óradivatot hátrahagyva, szinte a szivárvány minden színében pompázó órakollekciót dobott a piacra. Az IceWatch ezzel egy divatot teremtet, hiszen mindegy, hogy egy munkanap, egy kirándulás, vagy egy sportesemény, vagy akár egy pörgős partiról legyen szó a merész színek és formák közül biztosan megtaláljuk az éppen oda illőt. Az, hogy akár több színű és formájú óra is ott lapul a fiókunk mélyén az manapság természetes, hiszen az Ice-Watch modelljei hihetetlenül kedvező árban kaphatók.
Az alábbi színekben kaphatók jelenleg:
sötétkék
világoskék
zöld
fehér
fekete
barna
rózsaszín
sárga
narancssárga
piros
Mielőtt leütnéd, kérlek érdeklődj, hogy van-e készleten.
Ha bármilyen kérdésed lenne tedd fel bátran.
Nézd meg a többi termékem is!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-05 21:44
. Ice Watch eredeti!!!!!!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

1 megjegyzés:

Gina írta...

menj rá az ice watch eredeti honlapjára...nincs mindegyiken falevél mutató...főleg a kocka alakúakat ajánlom megnézésre!!!
http://www.youtube.com/watch?v=xkkUIQox5qk&feature=related <- itt a videó... kb a 45.mp-től lehet látni olyan órát amin a mutató nem mutat falevelet!!(youtube-s forrás)

Megjegyzés küldése